Visuotinė vienybė ar nacizmas?

Kabala ir kiti mokslai

Klausimas (Anatolich): teisybės ir melo daug, tiesa viena. Visi procesai valdomi. Visas mūsų pasaulis – kreivas veidrodis, viskas ne taip, kaip mus mokė. Visa tai aš sužinojau K. P. Petrovo įvadinėse paskaitose apie „VSK“ (Visuomenės saugumo koncepcijas). Nepamenu, kaip ir kada jas užsirašiau. Po to patekau į internetinį puslapį „Kabala TV“, ėmiau žiūrėti jūsų paskaitas. Ir stebina tai, kad po paskaitų apie „VSK“ visi jūsų atsakymai man yra suprantami. Ar gali būti, kad „VSK“ yra laiptelis kelyje į kabalą? „VSK“ suprantama kalba bandoma sužadinti klausytojo norą perkainuoti susikūrusius stereotipus, nuo koncepcijos „Skaldyk ir valdyk“ pereiti prie „Junk ir gyvuok“. Gal galėtumėt pakomentuoti, ar „VSK“ naudingas, ar žalingas, kadangi šis judėjimas vis labiau populiarėja, jis – alternatyva esančiai santvarkai.
Atsakymas: Nesu susipažinęs su „VSK“ idėjomis. Jokių kitų koncepcijų nestudijuoju, tik kabalą. Žinau, kad kita santvarka bus – nacizmas bet kurioje išsivysčiusioje šalyje, o po to didelių kančių keliu pasieksim antrąjį kelią, arba iš karto – visuotinis pasaulio susivienijimas (virš egoizmo, Aukščiausiąja šviesa, pritraukiama padedant kabalai).
Visos kitos koncepcijos nunyks anksčiau, nei spės subręsti.
Aš NETIKIU niekuo, taip pat ir kabala. Aš ŽINAU aukštesnįjį pasaulį ir jo įstatymus, todėl jokios žmonių koncepcijos manęs nedomina. Yra gamtos dėsniai, pagal kuriuos mes vystomės nepriklausomai nuo to, kokias koncepcijas išgalvojam.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>