Izraelis – tai visi žmonės, kurie trokšta Kūrėjo

Antisemitizmas

Klausimas (Dr. Arthur Cohen): Šioje blogo vietoje jūs sakote, kad Izraelis yra „tauta, kuri garbina gyvenimą tuo metu, kai yra apsupta priešų, kurie garbina mirtį“. Iš tiesų būtent su tokia arogancija, nejautrumu ir kvailais apibendrinimais yra įamžinamas smurtas. Jūsų kalbėjimo būdas apie Izraelio kaimynus yra gėdingas. Jie taip pat kenčia, ar jūs to nežinojote? Kaip sako karalius Saliamonas, „Saldūs žodžiai išsklaido rūstybę.“ Ar tokie žodžiai, kaip jūsų, Laitmanai, iš tikrųjų atneš taiką?
Atsakymas: Brangus daktare Cohenai! Nenaudinga laukti, kad žmonės jus mylėtų! Ar istorija jūsų neišmokė, kad žmonės gali jūsų tiktai neapkęsti? Jei jūs iš tikrųjų trokštate taikos ir meilės, tai skleiskite žmogaus ištaisymo metodą – kabalą.
Kai sakiau „tie, kurie garbina mirtį,“ galvoje turėjau teroristus, kurie šlovina mirtį, nepaisydamas jų tautybės. Aš turiu daug studentų arabų ir, skirtingai nei jūs, jie supranta mane tobulai. Tuo tarpu jūs vis dar jaudinatės, kad žmonės liausis jus mylėti.
Izraelis nėra tauta, nei žydai. Greičiau tai visi žmonės, kurie trokšta Kūrėjo (Isra-El reiškia „tiesiai į Kūrėją“). Rekomenduoju jums pastudijuoti svarbiausius Baal Sulamo straipsnius – tada jūs suprasite, iš kur kyla priešiškumas, kodėl žmonės neapkenčia jūsų ir kaip išsklaidyti antagonizmą.

1 komentaras

Vienas atsiliepimas

  1. Sveta  •  13 spalio, 2008 @21:23

    Visu pirma noreciau padekoti visiems, kas sukure si bloga. Tai is tikruju didelis zingsnys i prieki, nes dabar daugiau zmoniu is Lietuvos gales susipazinti su Kabalos mokslu, gales isreiksti cia savo nuomone, pasidalinti idejomis, juk zmoniu, uzduodanciu klausimus apie gyvenimo prasme daugeja, jiems kyla vis daugiau klausimu, jiems reikalinga vieta, kur jie gali rasti atsakymus, todel sis blogas yra puiki virtuali susitikimo vieta ir jau studijuojantiems Kabala ir dar abejojantiems.

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>