Kolaideris – juodoji skylė – pasaulio pabaiga

Kabala ir kiti mokslai

Naujienos (2008.09.08): „Rugsėjo 10 d., trečiadienį, ties Šveicarijos ir Prancūzijos siena įvyks didžiausias istorijoje fizikos eksperimentas: Didžiajame hadronų kolaideryje, 27 km ilgio greitintuve, bus paleistas 450 gev energijos protonų spindulys. Eksperimento užduotis: atkurti sąlygas, kurios buvo praėjus mažiausiai sekundės daliai po Didžiojo sprogimo.
Galimos pasekmės: susidūrus didelės energijos protonams yra grėsmė, kad gali susidaryti stabili juodoji skylė ir pasaulis gali joje pražūti.
Taigi pasaulio pabaiga numatyta rugsėjo 10 d!“
Komentaras: Nejaugi ir mokslininkai įsitraukė į ateities pranašautojų gretas..? Pasaulio pabaiga (šio pasaulio) įvyks tik po to, kai bus iki galo ištaisytos visos sielos. Data priklauso nuo mūsų, nuo mūsų ištaisymo, kurį galima pasiekti dviem keliais:
1. taisančiosios Šviesos (Or Makif) pritraukimo keliu – jei tai atliktume anksčiau 6000-ųjų (dabar yra 5768-ieji), arba
2. kančių keliu, ne vėliau 2240-ųjų metų rugsėjo – 6000 metų nuo pirmojo Kūrėjo atsivėrimo žmogui – Adomui.
Mūsų pasaulis (visata) yra visiškai valdomas aukštesniojo pasaulio, vadinamo Acilut, kuris užprogramuotas ištaisyti visų žmonių, egzistuojančių šiame pasaulyje, sielas. Mūsų pasaulis yra tik šio valdymo iš Aukščiau padarinys. Acilut pasaulį mes galime įtakoti tik savo noru (MAN) pakilti į jį savo ištaisytomis sielomis (atidavimo ir meilės norais). Priemonė, su kuria galėtumėte valdyti savo likimą, yra jūsų rankose: likimo valdymo metodika „kabala“ pasiruošusi tam, kad jūs ja pasinaudotumėte.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>