Kada ištiks badas?

Krizė, globalizacija

Klausimas: Norėtųsi išgirsti konkrečias prognozes, aišku, jei žinote, kada, po kiek laiko ištiks badas? Kiek mums liko dienų, savaičių ar mėnesių?
Atsakymas: Gaila, bet jau ateinanti žiema Rytų Europoje bus sunki. Ir todėl turime aiškinti žmonėms, kad tik laikydamiesi gamtos dėsnių sukelsime geras jėgas. Kai jos ima veikti, jaučiamas greitas būsenos kitimas į gerąją pusę.

Klausimas (iš dienoraščio anglų kalba): Ką konkrečiai kabala patarė daryti žydams Holokausto metu?
Atsakymas: Dar 1920 metais Baal Sulamas organizavo 300 šeimų pervežimą į Palestiną. Jo sumanymas evakuoti visus Lenkijos žydus sukėlė ortodoksų pasipiktinimą ir šie išvijo jį iš Varšuvos. Į Palestiną Baal Sulamas išvyko vienas. Visi likusieji buvo fašistų sudeginti. Visi to laikmečio kabalistai kvietė žydus palikti Europą. Kaip ir šiandien, niekas mūsų neklauso! Juk jums neatrodo, kad šiandien jums gresia mirtinas pavojus, argi ne taip?


Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>