Kabalos studijos

Kabala ir Lietuva

Klausimas: Ar reikia kabalos mokslo Lietuvai? Ar įmanoma studijuoti kabalą ir likti ištikimiems lietuvių tautinėms, religinėms tradicijoms? Kokią naudą Lietuvos žmonėms gali duoti kabalos studijos?
Atsakymas: Kabala anaiptol nekeičia nieko, kas būdinga kiekvienai konfesijai, tautai, nes ji yra aukščiau religijos ir tautiškumo. Kabala atsirado senovės Babilone dviem tūkstančiais metų anksčiau nei įvairios religijos. Kabalai daugiau nei 4000 metų. Ji kalba apie tai, kaip nekreipiant dėmesio į žmonių skirtingumą pakilti virš visų skirtumų ir susijungti tarpusavyje. Todėl, be abejonės, Lietuvai, kaip ir bet kuriai kitai šaliai, kabala gali suteikti didelių dvasinių savybių bei galimybę išsivaduoti iš visų šio pasaulio problemų.
Studijuodamas kabalą kiekvienas žmogus taps tauresnis, geresnis, tyresnis. Žmonės ims mylėti vieni kitus. Tauta susivienys, bus linksmesnė, laimingesnė; iš Aukščiau pritrauks dvasinę jėgą, kuri ją palaikys, saugos, kuri visąlaik kels ją vis aukščiau, kitaip tariant, gerovė, sveikata klestės.

Klausimas: Kas yra kabalos studijos? Argi gali visi žmonės studijuoti kaip studentai?
Atsakymas: Taip. Kabalą gali studijuoti visi žmonės, nes kiekviename slypi egoizmas, žmogaus blogis, kuris visur kur trukdo. Jei žmogus šitai įsisąmonina ir nori dirbti su savo egoizmu, t. y. kažkokiu būdu save pakylėti, ištaisyti, pagerinti, kad taptų geriau jam pačiam ir kitiems žmonėms visuomenėje, jam prireikia kabalos, kuri būtent ir skirta tokiam išsitaisymui.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>