G20 viršūnių susitikimas Vašingtone – pasipriešinimas finansinei krizei

Kabala, Krizė, globalizacija

Nuomonė: Jei G20 susitikimo nariai nesusitars, pasaulinė ekonomika greitai žlugs, milijardai mirs iš bado, o G7 šalyse kils visuomeninis chaosas.
Replika: Minimalus G20 susitikimo rezultatas turėtų būti bent jau tam tikro tarpusavio pasitikėjimo sukūrimas, ekonominių (ir karinių?) klausimų sprendimo suderinimas. Pasauliui reikia tokio ryšių tarp šalių demonstravimo. Tačiau valiutos operacijų kontrolė (bankuose, įmonėse, valiutų suvienodinimas, ofšoro anuliavimas, monopolijų panaikinimas), susitarimas nepulti – nepadės, nes Gamta verčia mus integruotis! Net ir nesant tarpusavio sutarimo, pageidautina, kad būtų susitarimas susitikinėti ir kartu spręsti globalaus pasaulio pertvarkymo klausimus, remiantis bendros sistemos dėsniais.
Kabaloje sakoma: “Karalių ir jų ministrų širdys – Kūrėjo rankose”. O Kūrėją valdo liaudies noras – priklausomai nuo panašumo į Jį, meilės artimui savybę. Todėl viskas priklauso nuo žinių apie globalumą ir apie tai, kad visi esame susiję kaip viena šeima, platinimo. To suvokimas sukels mūsų neapykantą ne kitiems, o savo pačių egoizmui, kaip vieninteliam blogiui, o po to kils ir noras siekti meilės artimui.

1 komentaras

Vienas atsiliepimas

  1. Michailas  •  17 lapkričio, 2008 @14:58

    Jeigu pasauliui ir pavyktų apsijungti ir susitarti ekonomikos ir finansų srityse, tai tik sukeltų Gamtos atsakomąją taisančiąją reakciją. Panašu, kad „mūsų gerbuvis” dvigubo paslėpimo Tamsos pasaulyje dėsningai atėjo į užsibaigimą.

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>