Moterys klausia…

Klausimai ir atsakymai, Moters dvasingumas

Klausimas: Kaip gi čia yra, kad aš, kurios egoizmas didesnis, neturiu tokio gudrumo, kokiu pasižymi kai kurie mano pažįstami, nestudijuojantys kabalos. Juk kadangi aš studijuoju kabalą, turėčiau būti egoistiškesnė. Bet aš nesu gudri, apsukri, apskaičiuojanti, iš prigimties esu neprisitaikiusi prie gyvenimo. O tie, su kuriais save lyginu, dar nestudijuoja kabalos, tačiau yra neįtikėtinai gudrūs, apsukrūs, pasižymi aštriu protu, pastabumu.
Atsakymas: Jų gudrumas gyvūninis, o jūs aukščiau jo ir todėl jų lygmenyje prastuolė! Nesijaudinkite, nes turėdama dvasinius ketinimus jūs galiausiai išlošiate, o jie savo gudrumu sau kenkia.

Klausimas: Ar galima naudoti raminamuosius vaistus moterims, kenčiančioms nuo neurozių ir kitų diskomfortą keliančių būsenų, kylančių dėl streso ir nuovargio? Ar tai netrukdo mokytis?
Atsakymas: Galima vartoti, užsiėmimams netrukdo. O vėliau pajusite, kad nėra jokios būtinybės vartoti šiuos preparatus.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>