Vietoj narkotikų – Aukštesnysis pasaulis!

Klausimai ir atsakymai

Klausimas: Man ne kartą teko padėti pagalbos narkomanams centre, ir aš pastebėjau, kad ir elementarus kabalos mokslo supratimas gali būti vaistas šiems žmonėms. Man atrodo, jei Bnei Baruch  kreiptųsi į tokius centrus su konkrečiais pasiūlymais, tai padėtų sukurti šviesos taškus tuose, kurie nori nutraukti narkotikų vartojimą, ir jie galėtų prisijungti prie tikrojo šaltinio. Kokia Jūsų nuomonė?
Atsakymas: Gaila, bet mes neturime tiek pajėgų, tačiau jei jūs rastumėte norinčių, mes pasiruošę apmokyti juos teisingo bendravimo su šiais žmonėmis, atskiri atvejai mums pasitaiko. Daugelis buvusių narkomanų – jau seniai perėję machsomą… Tai pasiūlymas bendram darbui tarp narkomanų – mes laukiame norinčių prisidėti!

„Susižavėjimas narkotikais neišvengiamas“

1 komentaras

Vienas atsiliepimas

  1. Michailas  •  24 lapkričio, 2008 @16:58

    Ar Jusu teiginys, „Daugelis buvusių narkomanų – jau seniai perėję machsomą… „, duoda suprasti, kad narkotikai kai kuriuos asmenys galejo pastumeti i dvasine pazanga?

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>