Pasirinkti teisingą aplinką

Dvasinis darbas, Klausimai ir atsakymai

Klausimas: Perskaitęs straipsnį „Valios laisvė“ ir kitus straipsnius apie aplinkos įtaką, padariau išvadą, kad vystymuisi ir suvokimui ji turi lemiamą vaidmenį. Mane jaudina toks klausimas: ką man daryti, jei aš nesu tikras, ar teisingai pasirinkau aplinką, grupę?
Atsakymas: Tęskite užsiėmimus ir aiškinkitės! Nepasikliaudami nei savo, nei aplinkinių nuomone. Atsakymai turi atsirasti patys,  be jokio išorinio poveikio ir raginimo, iš jūsų vidaus (iš Kūrėjo). Skaitykite Baal Sulamą – ir laukite atsakymo!

Pamokos pagal straipsnius „Valios laisvė“ (rusų k.)

Klausimas: Aš labai norėčiau suprasti, ką reiškia „susikurti savo aplinką“. Ar reikia ieškoti „teisingos aplinkos“ kabalistinėje grupėje, t. y. APLINKOS APLINKOJE pagal principą „tie, kurie neteikia man įkvėpimo ir džiaugsmo, eina neteisingu keliu, ir kontaktų su jais geriau vengti“.
Atsakymas: Moterims sąvoka „grupė“ neegzistuoja, egzistuoja aplinka – joje ji užmezga kontaktus su ta, kurią laiko artimesne. Daugiau – neprivaloma.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>