Dieviškas biržos kaprizas

Krizė, globalizacija

Pranešimas: Ar birža turi taisykles, ar ji tik dieviškas kaprizas? Šiam klausimui skirta daug tyrimų. „Dieviškas kaprizas“ apibrėžia skirtumą tarp realių kainų ir kainų, diktuojamų pajamingumo ir likvidumo. Kitaip sakant, birža dirba mažais apsisukimais, o kainos auga arba krinta – priklausomai nuo to, kokia nuomonė dominuoja konkrečiu momentu: „viskas grįš į senus gerus laikus“ arba „tai Vakarų civilizacijos pabaiga“. Taigi mes susiduriame su atsitiktiniu pasaulį griaunančiu procesu.
Replika: Atgal kelio nėra! Mūsų egoizmas išaugo, ir mes pakilome į globalaus bendradarbiavimo lygį. Pirmieji žmonijos istorijoje. Kaip kabala ir numatė jau prieš tūkstančius metų. Siūlau tai patikrinti mūsų daugelio metų senumo pamokų archyvuose.
Niekas negrįš į senus gerus laikus, visa, kas vyksta, – tai Vakarų civilizacijos pabaiga. Toliau – globalus, vieningas, bendras pasaulis. Visi – viena šeima, iš kurios negalite pasitraukti ir nuo kurios visiškai priklausote. Ir mirtis nepadės – vis tiek būsime grąžinami, kad  pabaigtume taisytis! Reikia kurti biržą, pagrįsta globalios pasaulio sistemos taisyklėmis. Viskas aprašyta. Studijuokite kabalą!

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>