„Paskutiniosios kartos“ vaikai

Auklėjimas, vaikai, Paskutinė karta

Klausimas: Jei pagal metų skaičiavimą liko dar 232 metai, kodėl mes savo vaikus vadiname „paskutiniosios kartos“ vaikais?
Atsakymas: Todėl, kad nuo mūsų kartos ir toliau prasideda ši „paskutinioji karta“ – karta, kuriai skirta ištaisyti egoizmą ir pakilti iki Kūrėjo.

Paskaitos straipsnio „Paskutinioji karta“ tema (rusų k.)

Klausimas: Ar vaikai (jaunimas) dvasiniame kelyje praeina tas pačias pakopas, kaip ir suaugusieji? Jei vaiko žodžiuose atsispindi nerimas dėl blogio, kaip tinkamai į tai reaguoti?
Atsakymas: Siela neturi amžiaus, ir todėl kabalos galima mokyti kiekvieną, bet kokio amžiaus. Visų būsenų perėjimas yra būtinas, jį lemia rešimot (informacinių duomenų apie kiekvieną būseną grandinė). Todėl, kad tas pačias būsenas, kurias siela perėjo leisdamasi iš viršaus į apačią, ji turi pereiti atvirkštine tvarka, kildama iš apačios į viršų. Tačiau kiekvienos būsenos perėjimo greitis priklauso nuo aplinkos (grupės) ir praktiškai gali būti žaibiškas. Įveikti visas kelyje kylančias problemas geriausiai padės bendravimas su bendraminčiais ir mūsų medžiagos peržiūra.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>