Krizė klajoja po pasaulį

Krizė, globalizacija

Pranešimas: Finansinė krizė sukėlė turizmo,  restoranų, transporto, finansinių paslaugų verslo nuosmukį. Tačiau taupyti ribojant pokalbius mobiliaisiais telefonais žmonės pradeda paskiausiai.
Replika: Krizė palies visas mūsų gyvenimo sritis, privers mus tapti protingesnius ir paskatins žmones ieškoti vidinės sielų bendrystės.

Pranešimas: Čikagoje iš statybinių medžiagų gamyklos atleisti darbuotojai užgrobė pastatą ir reikalauja, kad mažinant etatus būtų išmokamos pašalpos. Protestuotojai tvirtina, kad gamyklos vadovybei atsiskaityti neleidžia „Amerikos bankas“.
Replika: Graikijoje kilę riaušės rodo, kad pasaulis balansuoja ant sprogimo ribos. Nepasitenkinimas gali kilti dėl menkiausios priežasties, ir visada atsiras riaušių ar netgi karo provokatorius. Būtina suprasti, kad įprastomis priemonėmis egoizmo pažaboti nepavyks, sprogimas gali įvykti bet kurioje vietoje, bet kurią akimirką.
Išvada: Krizė veiks mus visus ir jausis visose srityse, skirtingai skirtingose pasaulio dalyse. Krizė niekam neleis pasislėpti ir galų gale privers bendrauti ir siekti draugiškų ryšių dabar arba po pykčio ir karų periodo. Jei žmogus visa tai, kas vyksta, supras kaip Kūrėjo kvietimą taisytis ir kilti – krizė baigsis džiaugsmingu tobulo pasaulio atradimu.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>