Augančio egoizmo pasekmės

Egoizmo vystymasis, Klausimai ir atsakymai

Klausimas (iš dienoraščio ispanų k.): Kodėl homoseksualizmas dabar priimamas kaip natūralus reiškinys? Kaip galite apibūdinti šį reiškinį kabalos požiūriu?
Atsakymas: Todėl, kad egoizmas auga ir pasireiškia savo paskutinėmis siaubingomis formomis, ir mes tai priimame kaip natūralų reiškinį, kaip mūsų vystymosi lygmenį.

Klausimas: Jeigu vėžys yra egoizmo išraiška, ar tai reiškia, kad man, kaip egoistiškam žmogui, veikiančiam priešingai atidavimo prigimčiai, labiau gresia tokia kūniška neatitikimo išraiška kaip vėžys?
Atsakymas: Kadangi mes visi tarpusavyje susiję, bendras egoizmas skirtingose savo dalyse nepriklausomai nuo jų pačių (kartais tai gali būti ir teisieji) sukelia tokias pasekmes.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>