„Naujienų“ suvestinės sukeltos mintys

Krizė, globalizacija

Iš „Naujienų“ suvestinės: Depresija, nuosmukis prekyboje, turizme – dėl to atleidimai iš darbo…
Mintys: Kad ir kaip stengtųsi vyriausybės bei reklama, gyventojai nebepirks to, kas nėra būtina, ir apskritai nebešvaistys pinigų kaip anksčiau.
Ir ne dėl krizės, bet todėl, kad egoistinio vystymosi periodas, „plataus gyvenimo“ periodas, praėjo. Praeitin pasitrauks turistinės išvykos, skrydžiai, parodomieji fejerverkai, Azijos turai ir kruizai, bereikalingos parduotuvės ir prekės – liks santūrumas, liūdna tuštuma, bendravimas Internetu, vangus egzistavimas. Socialinė pasaulio aplinka pasikeitė visam laikui.
Gyvenimo tempo sulėtėjimą, pirkimų sumažėjimą sukėlė ne krizė, o didžiąja dalimi pasikeitusi žmonių nuotaika: egoizmas išaugo iš vaikiško amžiaus! Taupumo, paprasto gyvenimo, stabilumo, tikrumo tendencija sulaikys žmones nuo neprotingų išlaidų. Egoizmas pakilo „aukštyn“ ieškoti naujo užpildymo – bet žmonija to dar nejaučia ir neįsisąmonina.
Keletas smūgių arba pažintis su kabala greitai, bloguoju arba geruoju, padės visiems atgauti sąmonę.
O priekyje – naujas pasaulis.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>