Nėra priemonių krizei įveikti!

Ekonomika ir pinigai, Krizė, globalizacija

Pranešimas (David Oakley, Londonas): Vokietijos suverenių obligacijų aukcionas nepavyko dėl investitorių susidomėjimo stokos. Jie nepaisė vertybinių popierių, kurie laikomi pačiais saugiausiais pasaulyje.
Pirmojo 2009 metais euro zonoje įvykusio obligacijų aukciono likimas tapo pavojaus signalu visoms pasaulio vyriausybėms, planuojančioms išleisti už 3000 milijardų dolerių sumą (tris kartus didesnę nei 2008 metais) skolos vertybinių popierių, kaip ekonomiką stimuliuojančią priemonę.
Replika: Visų pasaulio dalių neteisingi tarpusavio ryšiai vis labiau aiškės ir pasireikš kaip netikėjimas, nepasitikėjimas, nenoras dalyvauti ir pan. tol, kol suprasime, kad būtina sukurti naujus tarpusavio santykius – abipusį pasitikėjimą ir dalyvavimą. Tokie santykiai gali atsirasti, tik mums pamačius, jog staiga tapome sistemos, kurioje viskas tarpusavyje susieta, dalimis. O kad tai pamatytume, reikia aiškinti apie globalų pasaulį, mokyti ir auklėti.
Taigi kokiomis priemonėmis įveiksime krizę..?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>