Dvasiniame pasaulyje moterų ant rankų nenešioja

Klausimai ir atsakymai, Moters dvasingumas

Klausimas: Ar gali vyrai iš kabalos grupės, esantys aukščiau mūsų pasaulio, „pernešti ant rankų“ per machsomą moterį, kuri yra tam pasirengusi? Ar mums, moterims, reikia laukti, kol susikaups tam tikras (koks?) kiekis ištaisytų vyriškų sielų?
Atsakymas: Galbūt mūsų pasaulyje vyrai nešioja moteris ant rankų, tačiau dvasiniame pasaulyje tokio veiksmo nėra! Jei moteris pasirengusi, ji prisitraukia vyrų grupės jėgą ir dalyvauja pereinant machsomą kartu su visais.

Klausimas (iš angliško dienoraščio): Kiek svarbu moterims mokytis grupėje? Mano egoizmas kol kas neleidžia peržengti priešiškumą grupei, kurią matau savo mieste. Ar būtinas dvasinis tobulėjimas grupėje žmonių, kurie kol kas man svetimi ir kelia susierzinimą? – Nėra moterų grupių. Moteris ir grupė – nesuderinami dalykai.

Klausimas: Jei mano, kaip moters, esmė – poreikis prisipildyti, tai, jei išsiugdysiu atidavimo savybę (vietoj noro gauti), ar netapsiu tokia kaip vyras? Tada kam galės atiduoti vyras?
Atsakymas: Kiekviename iš mūsų yra vyras ir moteris, kli – mūsų norai ir šviesa – mūsų ketinimai atiduoti. Ieškokite, kaip juos suderinti.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>