Krizė – praktinio darvinizmo krachas

Kabala

Klausimas: Jūs – mokslininkas, kabalistas, filosofas, tikintis, bet jūsų aiškinimai apie evoliuciją nesuprantami. Ar jūs sutinkate su Darvino teorija?
Atsakymas: Pagal Darvino evoliucijos teoriją gamtoje galioja principas „išgyvena stipriausias“. Ši teorija teisinga tik pačiam pirmajam paprasčiausių organizmų vystymosi etapui, iki jų jungimosi į sudėtingus kūnus pradžios bei funkcijų tarp atskirų kūno organų pasidalijimo.
Darvino teorija pateisina bet kokius pavergimo, išnaudojimo, naikinimo metodus – viskas dėl maksimalaus asmeninio praturtėjimo ir saugumo. Toks principas pateisina veiksmus visiems kovojant su visais, kovojant su Gamta, kai iš Gamtos imame viską, ką tik galime, siurbiame iš jos visus gamtinius išteklius.
Šiandien, kai atskleidžiame, jog esame globaliai integraliai tarpusavyje susiję ir priklausomi, negalime dėl išlikimo ir toliau elgtis „pagal Darviną“. Kaip ir biologinės gyvybės formos, žmonija perėjo egoistinės kovos už išlikimą etapą. Dabar, atskleidę tarpusavio priklausomybę, privalome suvokti būtinybę susivienyti į vieną visumą. O tai jau ne pagal Darviną!

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>