Krizė – ieškome kaltininko

Krizė, globalizacija

Pranešimas: Senatoriai Isaksonas ir Konradas pasiūlė sukurti komisiją, kuri ištirtų aplinkybes, kuriomis kilo pasaulio finansinė krizė, kad būtų išaiškintos jos priežastys ir išvengta jos pasikartojimo ateityje.
Replika: Mūsų lygyje negalime suprasti jokio mūsų pasaulio reiškinio. Dar Einšteinas pasakė, kad, norint išspręsti problemą, reikia pakilti virš jos – iki jos šaltinio, pirmosios priežasties.
Norėtųsi tikėtis, kad komisija bus sukurta ir ne viena, o visose šalyse (bendra, tarptautinė) ir kad šios komisijos kažkaip išgirs, ką dėsto kabala apie krizės priežastį, eigą, tikslą bei valdymo kelius. Kabala atskleidžia tik vienintelę galimybę suvaldyti krizę, t.y. mūsų veiksmus. Daryti įtaką įvykiams mūsų pasaulyje galima tik kuriant vis geresnę aplinką (visuomenę), kuri veiktų kiekvieną žmogų, keistų jo prioritetus nuo žemiškų (gauti ir išnaudoti kitus) iki dvasinių (davimo ir meilės). Kitų laisvų poelgių nėra. Nes kitus poelgius diktuoja mūsų prigimtinis egoizmas, kuris nuolat auga ir kinta mums nedalyvaujant. Krizės priežastis – mumyse atsiskleidžiantis kokybiškai naujas egoizmas. Krizės tikslas – mūsų panašumas su Gamta, davimo ir meilės savybės įgijimas. Priemonė šiam visiems privalomam tikslui pasiekti – visuomenės, kuri supa kiekvieną iš mūsų, pasikeitimas, jos įtaka kiekvienam. O tam turime pasitelkti visą žiniasklaidą ir pradėti plačią mokymo akciją, aiškinančią pasauliui apie naują realybę – vieningą žmoniją.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>