Atskleisti išsitaisymo metodiką

Klausimai ir atsakymai

Klausimas: Ar altruistinės kultūros skleidimas masėms, per žiniasklaidos priemones, nėra prievarta ir principo „nekenk“ pažeidimas?
Juk Baal Sulamo straipsnyje „Taika“ sakoma: „Visi, panašios rūšies taisytojai,  išnyks nuo žemės paviršiaus, tik blogis – ne. Jis egzistuoja ir skaičiuoja vystymosi pakopas, kurias privalės praeiti visi kūrinijos elementai, kol pasieks savo brandą”. Jau nekalbant apie tai, kad pseudodemokratijos rėmuose, tai bus priimta labai negatyviai, neva kaip „teisių“ ir „laisvių“ suvaržymas?
Atsakymas: Yra šimtai nurodymų, kad mūsų laikmetyje REIKIA platinti kabalą, kaip anksčiau reikėjo ją slėpti, iki kol pasireikš dabartinis globalus egoizmas ir reikės jį ištaisyti. Pasireiškė žmonių egoistiniai tarpusavio ryšiai – t.y. neištaisyta sistema. Todėl ir atskleidžiama jos ištaisymo metodika, kuri moko kaip teisingai elgtis, kad nesunaikintume žmonijos. Bet platinimas laisvas – kiekvienas pagal poreikius apsisprendžia kiek ir kaip priimti.
Kaip jūs pasielgtumėte, jei jūsų vaikas sirgtų mirtina liga, o jūs turėtumėte nuo tos ligos vaistų? Lauktumėte kol jis pats supras kaip pasveikti? Tokioje pat situacijoje yra ir žmonija, atsidūrusi ant globalaus pasaulio slenksčio.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>