Pradedančiųjų klausimai – 1

Dvasinis darbas, Klausimai ir atsakymai

Klausimas: po keturių mėnesių intensyvaus studijavimo, po 18 valandų į dieną skaitant knygą „Zohar“, mane apėmė pasitenkinimo, kurio nėra šiame pasaulyje ir kažko naujo atradimo jausmas, kuris trūko 30 sekundžių ir dingo, nes aš nesugebėjau jo išlaikyti. Po to, aš nustojau mokytis – tai buvo nepakeliamai sunku. Kūnas buvo sunkus, aš nefunkcionavau. Aš vėl ėmiau studijuoti, tačiau mane ėmė kamuoti didelės baimės. Ir vėl aš nustojau… Prašau, pasakykite, ką aš dariau ne taip?
Atsakymas: VISKĄ. Reikia normaliai maitintis, ilsėtis, sportuoti, dirbti ir tik po viso šito, esant laisvam laikui, studijuoti kabalą ir tik pagal mūsų pradedančiųjų programą.

Pradedančiųjų studijų kursas (rusų k.)

Klausimas: Kūrėjas atvedė žmogų į kabalą, tačiau žmogus dar priešinasi, nesusijungia su grupe, bando egoistiškai pasitenkinti. Ar toks žmogus pasauliui sukelia daugiau kančių , nei paprastas, nieko nežinantis apie kabalą, žmogus?
Atsakymas: Ne! Nes jis juda link tikslo, o laikinus sustojimus sistema (Kūrėjas) supranta taip: žmogus atskleidžia savo neišsitaisymą (egoizmą), kurį reikia pašalinti.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>