Apie dvasinį moters tobulėjimą

Klausimai ir atsakymai, Moters dvasingumas

Klausimas (iš dienoraščio anglų k.): Neseniai pradėjau studijuoti kabalą (internetu). Tačiau mano vyras nė kiek ja nesidomi. Suprantu, kad kiekvienas žmogus ateina į kabalą „savo laiku“. Nors mes su vyru ir labai gerbiame vienas kitą, bet aš norėčiau, kad su manimi būtų žmogus, atskiriantis mano trauką dvasingumui. Ką man daryti? Palaukti, kol jis susidomės kabala? O jei tai išvis neįvyks? Gal turėčiau tenkintis tuo, kas yra?
Atsakymas: Iš pradžių būkite gera žmona ir motina, o jau po to, laisvu laiku, studijuokite kabalą.

Klausimas (iš dienoraščio anglų k.): Esu moteris, neseniai suradau kabalą. Ar galiu ją studijuoti kartu su savo draugu, kuris anksčiau už mane ėmė studijuoti kabalą? Noriu, kad mus sietų tikras dvasinis ryšys ir kad drauge tobulėtume. Ar galime aptarti savo vidinius išgyvenimus, o gal tai pakenks dvasiniam tobulėjimui? Kaip aš galiu jam padėti taisant egoizmą? Skaičiau Jūsų straipsnius apie moteris, kabalą ir žmonių tarpusavio santykius.
Atsakymas: Galite. Skaitykite straipsnius apie tarpusavio darbą.

Klausimas: Skaičiau, kad moteris tobulėja kartu su vyru, o jeigu jo nėra, – egoistinis klausimas – kaip galėčiau susipažinti su vyru-kabalistu, jei man daugiau nei 45 m.? Galbūt yra koks nors bendravimo klubas?
Atsakymas: kreipkitės į mūsų pažinčių tinklalapį.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>