Krizė – savų ir nelegalų maištas

Krizė, globalizacija

Pranešimas (iš „The Times“): Europą užliejo nauja maištų ir netvarkos banga. Ne už kalnų ir dideli tautiniai neramumai.. Persilaužimo metas bus 2009 metų pavasaris, nes Europoje, Amerikoje ir Azijoje milijonai žmonių susiduria su smarkiu gyvenimo lygio kritimu, krizė aštrėja, o valdžia tiek nacionaliniu, tiek tarptautiniu lygiu prarado kontrolę savo tautos atžvilgiu.
Pranešimas: Apie 700 nelegalų išsiveržė iš Lampedūzos salos (Italija) imigrantų centro ir nusigavo iki administracijos pastato. Per šią salą imigrantai patenka į Europą.
Komentaras: Baal Sulamas straipsnyje „Paskutinė karta“ (1930 m.) rašo, kaip vyriausybės pasitelkia jėgą tautai malšinti, o iš Azijos į sotesnę Europą migruojančios alkanos minios sulaikymui naudoja masinio naikinimo ginklus..

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>