Lai mane nukreips šviesa

Klausimai ir atsakymai

Klausimas: dabar išgyvenu itin sunkų gyvenimo etapą. Esu vieniša, senstanti moteris, o šiuo metu dar ir bedarbė. Kaip man išsiaiškinti savo gyvenimo prasmę? Kokia šiame pasaulyje mano misija ir užduotis?
Atsakymas: patarčiau visą laisvą laiką, visas savo jėgas skirti kabalos studijavimui: skaitykite, klausykite, žiūrėkite, o rezultatas ateis iš Aukščiau, nes studijuojadama medžiagą (nesvarbu – tekstus, garso ar vaizdo įrašus) jūs skatinate save keistis ir taip keičiate visą savo pasaulį.

Klausimas: šiame pasaulyje gyvena žmogus, kuris labai kankinasi. Pasakoju jam apie kabalą. Iš principo, jis su manimi sutinka, netgi linkčioja galva pritardamas, tačiau neatsiverčia nei knygos, nei internetinio puslapio. Ar dar galiu su juo kalbėti apie kabalą?
Atsakymas: galbūt noras kažkam Aukštesniam (priežasčiai, sumanymui, eigai, gyvenimo tikslui) jame dar tik gimsta. Bet kuriuo atveju, kabala skatina perduoti informaciją, o ne agituoti. Jūs padarėte pakankamai, o laikas (jame atsiskleidžiantys rešimot) atliks savo.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>