Atsakymai į aktualius klausimus

Kabala, Klausimai ir atsakymai

Klausimas: Jei nėra galimybės susisiekti su Jumis tiesiogiai, užduosime kelis aktualius klausimus:
Atsakymas: Per mano dienoraštį galite tiesiogiai su manimi susisiekti.

1. Ar jūs manote, kad kabala yra absoliučios, išbaigtos žinios, kurių jau nepapildysi?
Atsakymas: Kiekvienas šiandien suvokiantis kabalą, ją papildo, kaip ir ankstesni kabalistai – taip kaip bet kuriame kitame moksle. Tačiau tai daroma taisantis, įgijus suvokimą, o ne egoistiniu protu, išsigalvojimais. Atskleiskite ir savo tyrimais papildysite bendrą pasaulio paveikslą.

2. Sakykite, jei pasiekęs visišką išsitaisymą žmogus dėl kažkokios užduoties priverstas grįžti į šį pasaulį, tai jis prisiima tam tikrą dalį iškraipyto pasaulio – ir vėl turi ją savyje ištaisyti. Kitaip tariant jo asmeninis išsitaisymas NĖRA galutinis, jei žmogus neišeina iš šio pasaulio? – Taip.

3. Ar Avestoje yra kabalistinių žinių? Jeigu taip, tai kokie buvo Aleksandro motyvai ją sudeginant, jei nepamiršime, kad jį be abejonės valdė Kūrėjas? – Kūrėjas valdo viską, o Avesta ir Aleksandras – Jo valdomi gyvūnai. Omenyje turimas gyvūninis kūrinijos lygmuo. O apskritai, Avesta – tai religinių zoroastrizmo tekstų rinkinys.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>