Apie virtualų ryšį

Dvasinis darbas

Klausimas (iš dienoraščio anglų k.): Aš gyvenu Malaizijoje (Pietryčių Azija). Čia nėra fizinės grupės. Vienintelė bendravimo priemonė – tai virtualus ryšys, kuo dabar ir naudojuosi. Tačiau dėl laiko skirtumo nelengva su jumis susiderinti. Kaip man pakeisti savo aplinką, kad judėčiau tikslo link?
Atsakymas: Pakanka palaikyti su mumis virtualų ryšį ir, esant galimybei, sudalyvauti kongrese, tarkim, šiais metais Filadelfijoje (JAV) gegužės 15-18 dienomis.

Klausimas: Randu bendraminčių skirtinguose socialiniuose tinkluose internete. Ar galima tai laikyti grupe? Esmė ta, kad iki artimiausio centro 70 km.
Atsakymas: Be abejo, jeigu su jais susijungiate siekdami bendro tikslo – panašumo į Kūrėją. Net jeigu jūsų nesietų internetinis ryšys, jūs vis tiek būtumėte grupė. O mūsų pasaulio techniniai ryšiai išsivystė tik dėl to, kad būtų galima harmonizuoti vidinius ryšius tarp žmonių – „nuo sielos iki sielos“.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>