Kaltos mūsų mintys

Realybės suvokimas

Pranešimas: Izraelio ekstrasensas Orenas Zarifas asmeniniame dienoraštyje vyriausybei pasiūlė būdą, kaip spręsti vandens deficito problemą. Vyriausybė turėtų panaikinti „Orų prognozę“ žinių laidose, kadangi kasdien ją žiūrintys milijonai žmonių savo minčių jėga veikia gamtą, ir šiai tenka toms mintims paklusti.
Komentaras: Minties jėga veikiame Gamtą (Kūrėją), kišamės į savo vystymosi Planą ir sulaukiame mūsų pačių pakoreguoto atsako. Todėl, jeigu visi kartu įstengtume nukreipti mintis į tai, kad gera, – pakeistume savo likimą. Bet kadangi kiekvienas galvoja apie save, o ne apie kitus, tai mūsų mintys nesusijungia į vieną gerą mintį, o sukelia tarpusavyje susijusias neigiamas pasekmes.
Kitaip tariant, Gamtos (Kūrėjo) paruoštas mūsų vystymosi Planas yra neutralus. Savo norais (mintimis, ketinimais) paspartiname ir pageriname arba, priešingai, sulėtiname ir pabloginame jo poveikį sau. Juk viena, ką renkamės, – eiti „trumpu ir geru“ ar „ilgu ir blogu“ keliu.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>