Reikia siekti vien tik Šviesos

Dvasinis darbas

Klausimas: Jei žmogaus vidinė būsena itin sunki ar jis turi visiškai į ją pasinerti ir pasistengti suvokti visą dvasinio skausmo gelmę, ar teisingiau būtų stengtis į ją nekreipti dėmesio, gilintis į mokymąsi ir platinimą. Stengiuosi veikti pagal antrąjį variantą, bet ar tai nėra bėgimas nuo skausmo, nuo savęs pažinimo?
Atsakymas: Visais atvejais reikia siekti tik Šviesos, geresnės būsenos, geresnių minčių, norų. Kuo greičiau išeikite iš blogų būsenų. Nėra jokios prasmės kentėti ir „graužti save“. Kas kritikuoja save, yra savimi nepatenkintas ir „kenčia“, – veltui leidžia laiką ir nustato save prieš Kūrėją. Nes Kūrėjas jaučia viską, kas yra žmogaus širdyje!

Klausimas: Įsimylėjusio jausmą gavau kongrese. Tarsi įsimylėjau ir visa širdimi noriu, kad šis jausmas manęs nepaliktų. Tai mano pirmas kongresas ir pirmas susitikimas su Bnei Baruch grupe (iki to tris metus studijavau virtualiai). Po tokio aukšto kilimo kritimas bus neišvengiamas, stipresnis. Kaip teisingai jį išgyventi?
Atsakymas: Visas jėgas ir laisvą laiką skirkite kabalos platinimui pasaulyje. Taip susijungsite su daugeliu ir priklausomai nuo įdėtų pastangų imsite tobulėti.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>