Klausimai kelyje – 3

Dvasinis darbas, Klausimai ir atsakymai

Klausimas: Daugelį metų jaučiausi esąs egoistas. Atėjau į kabalą ir supratau, kodėl taip jaučiuosi. Ėmiau mokytis, platinti ir – pajutau dar didesnę tuštumą, nors galų gale turiu viltį.
Atsakymas: Tuštuma – dėl Šviesos poveikio. Šviesa jums „rodo“, kad jumyse yra tuštuma, kurią reikia užpildyti būtent Šviesa. Tačiau to jūs turite panorėti. O tokį norą galima gauti tik iš aplinkos.

Klausimas: Pastaruoju metu jau nebesijaučiu esantis blogas. Žinoma, kaip ir anksčiau, egoistas, bet dėl to blogai nesijaučiu. Atvirkščiai, jaučiu pakilimą, mokausi labiau susikaupęs, daugiau nei anksčiau laiko skiriu platinimui… Kaip man žinoti, ar vis dar esu teisingame kelyje?
Atsakymas: Jei jūs visą laiką rūpinatės vienybe grupėje suprasdamas,  kad vienydamiesi gausite norą, kuriuo sukelsite sau ištaisančios Šviesos poveikį  ir – atskleisite Kūrėją.

Klausimas: Viena vertus, prašau Kūrėjo mane ištaisyti, kadangi pats negaliu  pakeisti savo padėties – tai ne mano valioje. Kita vertus, man gėda prašyti Kūrėjo mane ištaisyti, nes atrodo, kad esu nepatenkintas savo padėtimi, kurią Jis man ir duoda, būtent tokią, kokia būtina mano paties ir aplinkos vystymuisi, nes mes visi tarpusavyje susieti ir viskas yra harmonijoje. Kaip suprasti šią priešpriešą?
Atsakymas: Kūrėjas, kad ir kokios būsenos būtumėte, laukia iš jūsų judėjimo Jo link.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>