Klausėte? – Atsakau… – 1

Klausimai ir atsakymai

Klausimas: Dėsnis – „pamilk artimą kaip save“, o jūs neatsakote į mano klausimus! Ir dar. Kai pradėjau studijuoti kabalą, nuo manęs visi nusisuko, jaučiuosi visiškai vienas.
Atsakymas: Gaunu šimtus klausimų, bet atsakau tik į keletą iš jų – tik į naujus (nepasikartojančius) klausimus, ir į tuos, kurie atitinka mano temą. Jausmas, kad esate vienas – studijuojant kabala kyla natūraliai ir jo tikslas – padėti Jums ieškoti Kūrėjo. Ar tik ne Jis jį siunčia?

Klausimas: Neseniai svarsčiau – žmonės skirtingi ar vienodi. Juk visų esmė viena – egoizmas? Ar galima manyti, kad gyvenime mūsų atliekami vaidmenys tėra paprasčiausiai rūbai, kuriais apvelkame savo egoizmą?
Atsakymas: Egoizmas verčia mus vaidinti, ir visi mūsų vaidmenys – jo pasireiškimas. Mūsų užduotis – perimti pavyzdį (vaidmenį) iš Kūrėjo.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>