Šeima ir kūrimo tikslas

Klausimai ir atsakymai, Moters dvasingumas, Vyras ir moteris

Klausimas: Moteris ir vyras sujungti į vieną visumą, siekdami kūrimo tikslo. Ar galima raginti vyrą dirbti, kad aprūpintų šeimą, jeigu jis turi tik norą dvasingumui?
Atsakymas: Privalo sukurti šeimą ir išlaikyti ją, antraip eina prieš Gamtos (Kūrėjo) dėsnius ir neatskleis jos, nepasieks Gamtos tobulumo lygio.

Klausimas: Mes su vyru jau keletą metų studijuojame kabalą, stengiamės dalyvauti platinimo renginiuose, kongresuose, Bnei Baruch Pasaulinės kabalos akademijos projektuose. Gyvename miestelyje, kuriame yra maža grupė. Kaskart grįžtant iš platinimo renginių arba iš didelio bičiulių susitikimo, kyla rimti nesutarimai, susierzinimas vienas kito atžvilgiu dėl visko, kas susiję su kabala, nors to niekada nebūna dėl to, kas susiję su mūsų pasauliu. Mes visada tai įveikiame, tačiau kodėl tai tapo norma?
Atsakymas: Jūs visą laiką turite būti ir bičiuliai, ir sutuoktiniai.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>