Klausėte? – Atsakau…- 2

Klausimai ir atsakymai

Klausimas: Sūnus paklausė: kaip atskirti, kas yra sapnas, o kas ne?
Atsakymas: Tik jei „atsibusi“!

Klausimas: Mūsų tėtis serga vėžiu, nepagydomai. Šiandien mums pranešė, kad jam liko gyventi ne daugiau nei du mėnesiai. Apie tai jis nieko nežino. Ką patarsite: pasakyti ar palikti nežinioje?
Atsakymas: Nieko nesakykite ir pasistenkite suteikti džiaugsmo.

Klausimas: Jei negaliu kontroliuoti savo minčių, o jos man duodamos iš Aukščiau, ką daryti, kad ištverčiau, nes jos mane persekioja ir daro man žalą? Kreipiausi į psichiatrą. Man diagnozavo maniakinę depresiją. Bet vaistai nepadeda. Ką patarsite?
Atsakymas: Kabala reikalauja didelių fizinių ir psichinių pastangų. Todėl ji ne jums. Kol kas. Reikia gydytis ir nedėkite vilčių į šundaktarius, tik medicina, sportas, masažai; daug dirbkite – pageidautina fizinį darbą.

Klausimas: Ką manote apie masonus, kurie iki šiol aktyviai veikia visame pasaulyje? Ar matote galimybę su jais bendradarbiauti? – Ne!

1 komentaras

Vienas atsiliepimas

  1. tommix  •  8 kovo, 2009 @06:18

    Nu atsakymai tai… Visu pirma nesuvokiu zmoniu, kurie SVETIMO zmogaus klausia kaip jiem elgtis savo seimoje!!! Siulau tevui pasakyti kad mirsta tada gal jis gales pabegti nuo jusu ir pasidziaugti paskutinem dienom… Nepasakyti-yra savanaudiskiausia ka imanoma padaryti.

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>