Madona taip pat turi misiją…

Kabala ir religija, Klausimai ir atsakymai

Klausimas: Dabar masinės informavimo priemonės naudoja Madonos vardą, kad parduotų straipsnius apie kabalą. Greitai prisidengdami kabala ims pardavinėti straipsnius apie Madoną. Ką daryti?
Atsakymas: Klipa (žievė) padeda vaisiui augti, o kai šis joje sunoksta, klipą išmeta, o vaisių – suvalgo. Tokia Bergo ir Madonos misija – blizgančia tuštybe jie pritraukia žmones, o šie pamažu tampa protingais – ir pereina prie tikrosios kabalos.

Klausimas: Jau metai studijuoju Jamimos metodiką. Neseniai aptikau kabalos tinklalapį ir labai susidomėjau. Ar galiu vienu metu studijuoti dvi metodikas, ar verta užsiimti tik viena iš jų?
Atsakymas: Atrodo, kažkada ji buvo pas mane atėjusi. Bet jos neatsimenu, kaip nežinau ir jos metodo. Asmeniškai veikiau studijuoju pažinimo mokslą, kuris nėra sugalvotas žmogaus, nes tai – autentiškų šaltinių senovinė praktinė išmintis. Jo tikrumą patikrinau savimi, ir vadovaudamasis rezultatais nematau jokios kitos metodikos kūrimo tikslui pasiekti.
Kadangi Šviesos ir jos sukurto noro prigimtis – viena, ir tik Šviesa keičia norą, tai Šviesos pritraukimas norui keisti ir yra mūsų vystymosi metodika. Pritraukti Šviesą galima tik siekiant tapti panašiam į ją pačią.
O tai įmanoma tik prisijungus prie grupės – gavus iš jos didesnius nei prigimtiniai norus. Pagal kūrinijos planą kito kelio nėra!

Klausimas: Ar be kabalos yra kokios nors sistemos, kurios savo ritualais leidžia priartinti arba, tiksliau tariant, pakelti sąmonę į dvasinį lygmenį. O gal jūs manote, kad tai tėra grynas šarlatanizmas? – Šarlatanizmas.

Mitai apie kabalą (rusų k.)

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>