Sėskis į suolą!

Krizė, globalizacija

Pranešimas: Visose Vakarų Europos šalyse bręsta socialiniai protestai prieš darbo vietų mažinimą ir korumpuotas vyriausybes. Sudaužytos viltys – rimtas destabilizacijos faktorius.
Replika: Tik skubiai įdiegtas globalus švietimas nuramins mases ir paaiškins joms, kaip pasiekti laimėjimų naujame pasaulyje, ne tik kaip išgyventi, bet ir kaip pasukti visą gamtą, kad ji palankiai mus veiktų. Reikėtų iškelti sąlygą, kad nuo mokymosi priklausytų pašalpų gavimas. Mums visiems būtina kaip vaikams mokytis gyventi naujame pasaulyje!
Nereikia manyti, kad kelias į naują gyvenimą ilgas – kai tik pradėsime veikti sutartinai su Gamtos vystymosi programa, jau pradžioje pajusime teigiamus pokyčius – klimato ir kt.

1 komentaras

Vienas atsiliepimas

  1. Vlad  •  11 kovo, 2009 @11:11

    Taip, kiek daug pinigu dabar suvalgo svetimo sistema – ir viskas veltui…

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>