Profesija ir dvasinis vystymasis

Dvasinis darbas, Klausimai ir atsakymai

Klausimas: Ką daryti žmogui, jeigu jis išaugo inteligentiškoje aplinkoje, kuriai svarbiausias prioritetas universitetinis išsilavinimas, tačiau jis pats negali galvoti apie nieką, išskyrus kasdienes kabalos studijas? Nepaisant to, kad žmogus buvo rimtai nusiteikęs įgyti aukštąjį išsilavinimą, susidūrę su kabala, nė kiek nebesidomi ankstesniais tikslais. Norėčiau sužinoti jūsų nuomonę, kaip teisingai elgtis šiuo atveju?
Atsakymas: Būtina įgyti praktišką specialybę! Visą likusį laiką ir jėgas skirti dvasiniam vystymuisi.

Klausimas: Man vis sunkiau susikoncentruoti savo profesionalioje veikloje. Turiu šeimą ir vaiką, suprantu, kad gyvenu šioje žemėje ir privalau aprūpinti šeimą, tačiau pradingo noras taip daryti. Ką man patarsite?
Atsakymas: Padalinti parą į dvi dalis ir dirbti su kiekviena iš jų atitinkamomis smegenų dalimis: įjungiate tik profesines smegenis – ir užsidirbate, paskui įjungiate dvasinę smegenų dalį – ir studijuojate kabalą arba užsiimate platinimu. Jumyse turi gyventi du skirtingi žmonės – pagal valandas, nesipainiojant. Po to jie nuolatos dirbs kartu , ir jūs atskleisite visą pasaulį bei visa, kas vyksta, kaip vientisą aukščiausiosios jėgos atskleidimą!

Kur geriau dirbti? (rusų k.)
Profesija ir bendrasis išsitaisymas (rusų k.)

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>