Žemiškoji išmintis krizės metu

Klausimai ir atsakymai, Krizė, globalizacija

Klausimas (iš dienoraščio ispanų k.): Kodėl visi „išminčiai“ patiria krizę?
Atsakymas: Nes išaiškėjo, kad jų „išmintis“ apimta krizės! Juk ji žmogiška, žemiška, o ne aukštesnioji. – Ir tik kabalos mokslas atsiskleis visiems išdidžioje vienatvėje kaip aukščiausioji vertybė.

Klausimas: Leninas sukurdamas tobulesnę visuomenę siekė patenkinti daugiau žmonių (proletariatą). Iš esmės, nors ir ne formos prasme, šis noras sutampa su Kūrėjo noru suteikti malonumą kūriniui. Tai kodėl gi Jus iki šiol „pykina“ nuo jo „kalbų ant šarvuočio“?
Atsakymas: Nuo jo iki šiol pykina pusę pasaulio! Daugelis dar ir šiandien negali atsipeikėti nuo šios klaidos prievarta primesti žmogui susivienijimo, laidavimo, brolybės, gamybos priemonių ir gamybos rezultatų bendrumo bei kt. sąlygas. Visa tai turi vykti paties žmogaus išsitaisymo keliu, laisva valia, auklėjant, o ne nuginant KGB, kuriai prižiūrint buvo naikinama savo pačių tauta. Baal Sulamas apie tai rašo savo laikraštyje „Uma“ ir straipsnyje „Paskutinioji karta“.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>