Stebuklų pasaulyje nebūna!

Realybės suvokimas

Klausimas (iš dienoraščio anglų k.): Mano žmona užaugo Afrikoje, kur plačiai praktikuojamas šamanavimas ir būrimai.  Akivaizdu, kad gyvenime ją persekioja „bloga akis “. Ji kasdien prašo manęs, kad padėčiau susitikti su kabalistu, kuris atšauktų prakeiksmą. Patarkite, ką daryti tokiu atveju?
Atsakymas: Raskite kokį nors psichologą ar artistą, kuris suvaidintų šamaną, kad žmona patikėtų, jog nužiūrėjimas nuimtas. Tai lengviau, nei ją mokyti ir įtikinėti. Nuraminkite ją!

Klausimas (iš dienoraščio anglų k.): Ar ką nors žinote apie magiškus kvadratus Toroje? Gal galite suteikti kokią nors informaciją arba paaiškinti magiškų kvadratų esmę?
Atsakymas: Toroje to nėra, nors jai, kaip ir kabalai, priskiria įvairiausias nebūtas mistikas. Nėra pasaulyje stebuklų ! Yra tai, kas dar nesuprasta, ko žmogus dar neatskleidė. Tai, kas paslėpta šiandien, bus atskleista rytoj.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>