Klausimai kelyje – 4

Dvasinis darbas, Klausimai ir atsakymai

Klausimas: Pamokoje vaikams girdėjau, kad kabala pataria pavydėti tiems, kurie daugiau atiduoda  grupei ir labiau myli. Ar verta save apgaudinėti ir sakyti, kad pavydžiu tiems, kurie atiduoda, kai iš tiesų pavydžiu tam, kuris turi, pavyzdžiui, naują automobilį. Patarkite, kaip elgtis pagal kabalą.
Atsakymas: Tęsti studijas – ir grupė bei užsiėmimai suteiks pojūtį, kad pasaulyje svarbios kitos vertybės. Tai geriau, nei kaupti, o po to nusivilti. Atsiveriantis Aukštesnysis pasaulis jus pripildys nepalyginamai labiau nei naujas automobilis. Jis jums svarbus, nes tai vertina visuomenė. O jeigu jūsų visuomenė vertins kitus dalykus, – jūs pakeisite savo prioritetus.

Klausimas: Kartais pykstu ant Kūrėjo, ir tada iš tiesų pykstu ant savęs, nes klausiu savęs: kodėl išsitaisymo procesas toks ilgas?! Ir tuomet atsakau sau: todėl, kad nepakankamai stengiuosi!
Atsakymas: Nėra tinkamos aplinkos spaudimo.

Klausimas: Mane kankina vidinis prieštaravimas: viena vertus, gavau naują įdomų darbą ir laisvą laiką skiriu profesiniam tobulėjimui, kad ateityje tai taptų pagrindiniu mano darbu.
Kita vertus, po rytinių pamokų lieka mažai jėgų, ruošiuosi sutrumpinti joms skirtą laiką, ir tai mane neramina. Kaip teisingai  pasielgti tokioje situacijoje?
Atsakymas: Būtinai baikite specializaciją po truputį studijuodamas, kad galėtumėt išlaikyti save ir šeimą. Tačiau visą likusį laiką skirkite kabalos studijoms. Jei išlaikysite tokį jėgų ir laiko santykį, jums seksis abu dalykai.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>