Padėkite pasauliui tapti geresniu

Dvasinis darbas

Klausimas: Intensyviai mokausi, buvau kongrese, lankau kabalos kursus. Kuo daugiau suprantu, tuo labiau norisi atsiskirti nuo egoistinės visuomenės. Ar iš mano pusės tai nėra egoistiška?
Atsakymas: Mes turime egzistuoti šiame pasaulyje ir savo dalyvavimu turime jam padėti tapti geresniu. Priimkite pasaulio poveikį kaip pagalbą, o ne kaip kliūtis ar trukdžius – tai „pagalba prieš jus“. Kliūtys – tai nuolatinis noro (avijut) pridėjimas, kurį įveikus, jūs kylate Kūrėjo link. Be šio noro neturėtumėte galimybės kilti.

Klausimas (iš dienoraščio hebrajų kalba): Kaip galiu suderinti kabalą su savo kasdieniu gyvenimu? Jaučiu, kad aplinka daro man didžiulę įtaką. Ar tai, kad studijuoju kabalą, įpareigoja mane atsisakyti savų pomėgių?
Atsakymas: Neprievartaudami savęs, leiskite grupei, studijoms veikti jus, įsijunkite į platinimą, imkite mokyti kitus – jūs palaipsniui atitolsite nuo savų „pramogų“. Vėliau ateis kitos kliūtys – ir prieš jas bus toks pats vaistas – tol, kol visiškai susijungę pajausime Aukščiausiąją jėgą.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>