Moteriškas požiūris į vyrus

Vyras ir moteris

Klausimas: nesutinku su jūsų tvirtinimu, kad „vyras moterį vertina ne pagal meilę jai, o pagal meilę savo hormonams“. Ar negalėtumėte paaiškinti detaliau?
Atsakymas: paklauskite fiziologų, gydytojų, biologų, genetikų ar tiesiog sveikai mąstančių žmonių.

Klausimas (iš dienoraščio anglų kalba): kodėl vyrai galvoja, kad už kiekvieno kampo jų laukia viena už kitą puikesnė? Kodėl jie mano, kad moteris turi pildyti visus netikėčiausius ir nerealiausius jų norus? Kodėl, kuo daugiau moteris vyrui duoda, tuo daugiau jis iš jos tikisi?
Atsakymas: Todėl, kad yra egoistas.

Klausimas (iš dienoraščio anglų kalba): ar moters santykyje su savuoju vyru yra kažkokia riba? Kaip žmona turi elgtis, jei vyras kelia jai per didelius reikalavimus, o pats nė neįsiklauso į ją, ignoruoja jos poreikius, ir savo interesus kelia aukščiau šeimos interesų? Kaip elgtis su tokiu vyru? Mesti jį?
Atsakymas: priežastis – moters priklausomybė nuo vyro. Viskas pasikeis tik įvykus bendram išsitaisymui. Kaip jo rezultatas. Todėl užsiimkite kabalos platinimu, o ne reikškite pretenzijas vyrams ir Kūrėjui.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>