Užtenka egoizmo!

Krizė, globalizacija

Klausimas: Kodėl Kūrėjas veda pasaulį į negrįžtamą būseną, su kuria šis neįstengs susitvarkyti?
Atsakymas: Būtent iš tokios būsenos reikia įsisąmoninti blogį. Kol žmogus, būdamas egoistas, negaus nepakeliamų smūgių, kol nesupras, kad jo kančių priežastis yra egoizmas, ir nesušuks: „Gana!“, tol negalės išeiti iš šios būsenos ir laikys ją normalia.
Juk matote, kaip žmonės be perstojo, lyg nesuprasdami ir negalvodami, meta savo pinigus į tą bankų ir fondų krosnį, kur jie išnyksta, ir nepaisant to – tai vis vien tęsiasi.
Tik visuomenės išsitaisymas padės – daugiau niekas. Būtina ištaisyti globalų, žmonių tarpusavio ryšį. Šis ryšis privalo apimti visą žmoniją. Jeigu tam nesiryšime, visa kita neveiks.
Kartkartėmis situacija gali aprimti – bus tai šiek tiek geriau, tai šiek tiek blogiau, atrodys, kad krizė jau baigiasi. Tačiau tokie vienas kitą keičiantys procesai būtini, kad žmonės juos įsisąmonintų, juk žmogui būdinga inercija.
Todėl metus ar du gali būti ramu, tartum krizė praėjo ir viskas nurimo.
Tačiau tendencija išliks. Jeigu jau pasiekėme globalią būseną ir visas pasaulis tapo globaliai susietas, tai smūgiai bus tik dėl neteisingo mūsų tarpusavio ryšio.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>