Kokia bus kita visuomenė?

Krizė, globalizacija

Klausimas: Laisvą rinką reikia apginti nuo valdžios agresijos. Mums reikia, kad būtų vystomos verslo technologijos, leidžiančios verslininkams panaikinti mokesčius valstybei ir suderinti dalykinius tarpusavio santykius. Tautinės valstybės, keliančios grėsmę žmonijai, koncepcija apsiriboja tuo, kad saujelė žmonių, kurių rankose sutelkta valdžia, kuria armijas, gamina masinio naikinimo ginklus ir skatina karus.
Tautinės valstybės koncepciją privalome pakeisti laisvo žmogaus – pasaulio piliečio koncepcija .
Valstybė neturi kištis į prekybą, apkrauti mokesčiais ir reguliuoti verslo santykius. Valstybė turi paprasčiausiai išnykti, nes negeba persitvarkyti ir taip įvesti naujų verslo technologijų.
Atsakymas: Kabala nediktuoja, kokius pakeitimus turite įgyvendinti, ji pataria to mokytis iš gamtos – tada nesuklysite kaip paprastai. Mūsų pasaulyje viskas atliekama iš Aukščiau, veikiant Šviesai. Tačiau tai vyksta kančių keliu, spaudžiant Šviesai, idant paragintų žmogų vystytis.
Nūnai žmogus vystosi jau ne dėl to, kad auga egoizmas, bet dėl to, kad egoizmas sujungiamas į vieną sistemą. Tam kiekvieno asmeninis egoizmas turi būti anuliuotas dėl bendros gerovės. Tokia ir bus būsima visuomenė. Kaip tai atlikti – moko kabala.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>