Krizė: užsitęsęs skrydis

Krizė, globalizacija

Klausimas: Visada buvau geras, pareigingas darbuotojas, bet mane atleido iš darbo. Neturiu pinigų, o reikia maitinti šeimą. Negi dėl visko kaltas mano ego? Ką man dabar daryti?
Atsakymas: Šiandien pasaulyje susiklosčiusi situacija turi savo priežastį ir vystosi kryptingai. Gamta turi planą, pagal kurį absoliučiai visi žmonės visose pasaulio šalyse patiria smūgius. Beje, smūgiai nekrinta bet kaip. Priešingai, kiekvienam viskas apskaičiuota. Juk šis globalus tinklas mus visus jungia į vieną visumą, jame yra vieta ir programa kiekvienam.
Negali paprasčiausiai rėkti, kad tave atleido, ir klausti, ką daryti. Vykstantys procesai reikalauja supratimo ir suvokimo. Reikia tuo užsiimti – ir tada pasveikstama!
Ne tik tu nesupranti to, kas vyksta. Pažiūrėk, kaip šioje krizėje veikia visas pasaulis, finansininkai, kurie bando tai išsiaiškinti, – visi kol kas tebėga nuo blogos būsenos, link to, kas jiems atrodo. Susprogo jų sukurti „burbulai“, o jie kuria naujus – matome, kaip kyla finansų birža, viskas auga.
Bet kaip gi ji gali kilti, jei žmonės atleidžiami iš darbo, jei stabdoma pramoninė gamyba, mažėja prekyba? – akivaizdu, kad šiandien jie meluoja dvigubai. Panašiai kaip gerdami tabletes nuo temperatūros, manomės jau pasveikę – juk biržos indeksai auga.
Taip jie save nuramino, tarsi gavę narkotikų. Ir kol kas viskas gerai – kaip anekdote, kur krintančio nuo stogo žmogaus klausia: „Kaip reikalai?“, o šis atsako „Kol kas gyventi galima“.
Žinoma, viduje jie bijo. Tačiau žmogus negali gyventi nuolat bijodamas ir turi tai kaip nors kompensuoti.
Bet nieko čia nepadarysi – kol neišsiaiškinsi situacijos, „ligos“ priežasties, jos eigos proceso iki pat pasveikimo. Ši liga gali tęstis labai daug metų, jei neimsi jos gydyti. O vos pradėsi gydyti – viskas įvyks lengvai ir greitai. Vaistai egzistuoja – žmogaus ištaisymo metodika „Kabala“.

1 komentaras

Vienas atsiliepimas

  1. virgis  •  4 gegužės, 2009 @18:41

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>