Tik kartu prasiveršime išsivadavimo link

Krizė, globalizacija

Šiandien žmonija atskleidžia, jog privalo susivienyti, tačiau negali net įsivaizduoti, kad įmanoma tokia nereali būsena. Mes viduje esame taip nutolę, tokie atskirti egoistinių savo tikslų. Susijungti visiems į vieną visumą, į vieną valstybę, į vieną tautą, virš visų skirtumų, kaip to reikalauja gamta, – mes visiškai neturime jėgų. Būtent tai dabar mums atsiskleidžia.
Ir nuleidžiame rankas nesuprasdami, kad nieko kito, be savo pačių bejėgiškumo suvokimo, mes ir neturime atskleisti. Iš mūsų reikalaujama suprasti, kad nesugebame susijungti, tačiau privalome tai padaryti.
Kai tai bus suvokta, pasaulis staiga nurodys į kabalistus, kaip į žinančius apie visų susijungimą į vieną visumą: „Mes turime susijungti! Mes suprantame, kad tame slypi pasaulio išgelbėjimas, nes kitaip globalus, integralus, vieningas pasaulis, tapęs mažu kaimu, kuriame visi tarpusavyje susiję, negalės išsigelbėti nuo sunaikinimo. Tačiau mes patys nesugebame! Duokit mums žinių ir jėgų susivienyti!“.
Kabalistai ir visa žmonija – suartėja, susijungia – ir visi kartu pasiekia visišką egoizmo ištaisymą ir amžino tobulo prisipildymo pojūtį.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>