Atskleisti Kūrėją– čia ir dabar

Krizė, globalizacija

Kai žmogus pajunta, kad viskas keičiasi diena iš dienos, o jis lieka visiškai sutrikęs, nesuprantantis ir nepajėgia valdyti to, kas vyksta, tada iš tikrųjų ir atsiskleidžia Aukščiausioji jėga kūriniams. Nors kol kas neįsisąmoniname, kad tai – Aukščiausioji jėga, bet jau suprantame, kad pasaulyje yra kažkokia jėga, kuri dabar veikia, ir kad nieko negalime su ja padaryti. Jaučiame, kad pasaulyje vyksta kažkas, ko nesugebame paaiškinti ir su kuo negalime užmegzti ryšio. Tačiau matome, kad priešais mus kažkas neįprasto. Ir tai – Kūrėjo atskleidimo pradžia.
Dabar tereikia, kad žmogus pajaustų, jog neturi jokių galimybių kontroliuoti šias būsenas, atsilaikyti, pakilti ir atskleisti šią jėgą tokia forma, kokia manė ją atskleisiantis – pagal tokį pat principą, kaip iki šiol atskleisdavo visas gamtos jėgas ir mokėsi jas panaudoti.
Kodėl? Kuo gi ta jėga skiriasi nuo viso to, su kuo žmogus susidurdavo anksčiau?
Anksčiau gamtos jėgos kiekvienam iš mūsų atsiskleisdavo asmeniškai – o ne bendra, globalia forma. Todėl mums atsiveriančios jėgos nebuvo priskiriamos bendram aukščiausiam Valdymui. Dar nebuvo atskleista ta visuose susijungusiuose kūriniuose pasireiškianti Aukščiausioji jėga. Nūnai ji atsiskleidžia kaip globali, pasireiškianti visuose mumyse Aukščiausioji jėga. Labai greitai ji privers mus susivienyti, kad atskleistume ją geruoju keliu, kitaip pasmerkiame save susinaikinimui.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>