Kaip susitvarkyti su nuopuoliu?

Dvasinis darbas

Klausimas: Ar reikia knaisiotis po savo blogas būsenas, kai jas išgyveni, ar verčiau pakilti virš jų ir paskui analizuoti, kas gi ten buvo?
Atsakymas: Jau po to, esant pakilimui aiškintis, o esant kritimui reikia tik dirbti.

Klausimas: Lankausi kabalos mokymo centre ir klausau jūsų paskaitas. Šiuo metu skaitau „Kūrėjo atskleidimas“, nes noriu suprasti dabar patiriamos nusivylimo būsenos priežastį. Materialus gyvenimas manęs nedžiugina, Kūrėjas man siunčia vien kančias, kartais net nesinori gyventi. Jaučiuosi visiškai pasimetusi. Galbūt yra kokia nors ypatinga knyga, kuri padėtų man įveikti šią būseną?
Atsakymas: Knyga „Šamati“ (EN, RU).

Klausimas: Jeigu žmogus studijuoja kabalą ir tuo pat metu jaučia ypatingą trauką kažkokiam „ypatingam“ prisipildymui, pavyzdžiui, alkoholiui, narkotikams arba pornografijai – ką jam daryti su savimi, ypač, kai šis noras laikui bėgant nesilpnėja, o priešingai –  stiprėja? Kaip nenuklysti nuo kelio?
Atsakymas: Galvoti tik apie tai, kas svarbiausia, o jeigu ir nukritai – reikia greitai iš to išeiti ir vėl pirmyn, negalvojant apie praeitį.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>