Kartu kelyje lengviau!

Krizė, globalizacija

Klausimas: Yra žinoma, kad dvasinio vystymosi kelias nelengvas ir žmogų blaško, mėto į skirtingas puses. Kaip vyks šis procesas pradėjus dvasiškai kilti visai žmonijai, juk tai nelabai lygus kelias?
Atsakymas: Visų pirma, gyvenimas mėto ne tik dvasiniu tobulėjimu užsiimančius žmones. Kai visa žmonija pradės eiti dvasinio kilimo keliu, ji nebus blaškoma iš būsenos į būseną, o kils ramiai ir lygiai.
Esmė ta, kad visas pasaulis kils vieningai didžiule mase, kuri pradeda geriau pažinti gamtą. Dėl to pradės keistis žmonių mintys ir pamažu pasikeis norai – į suartėjimo pusę.
Žmonija, kaip visuma, nepatirs dvasinių pakilimų ir nuopuolių, nebus tarp atidavimo ir gavimo jėgų vidinės kovos, kai žmogus linksta tai į atidavimo savybes, tai į egoistinius savo širdies norus ir todėl išgyvena pakilimus bei nuopuolius.
Visa žmonija turės vieną bendrą norą ir jungsis su gamta vis labiau susiliedama – įsitraukdama į gamtą ir keisdamasi dėl jos. Tai bus gražus, lygus tobulėjimas ir atskleidimas – nuostabus kelias!

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>