Kas naudinga – kenkia

Sveikata

Klausimas: Negi bet koks mokslo panaudojimas pažeidžia pusiausvyrą su gamta? Pavyzdžiui, natūropatija grindžiama harmonija su gamta, natūralių gydomųjų preparatų naudojimu – kuo gi ji kenkia gamtai?
Atsakymas: Kalba ne apie tai, naudingas ar nenaudingas naudojame gamtines medžiagas. Iš esmės visi vaistai – nuodai. Medicinos simbolis – nuodinga gyvatė, t. y. pats kenksmingiausias padaras. Bet nuodai, mirtini sveikam kūnui, virsta vaistu sergančiam kūnui. Svarbu, kaip mes panaudojame tai, ką imame iš gamtos. Pačios naudingiausios medžiagos naudojamos egoistiškai daro žalą.
Todėl svarbu, koks yra mūsų poelgių ketinimas: žmonijos (gamtos) ar savo gerovei. Abiejų vienu metu būti negali. Viskas priklauso nuo to, kas grindžia mano veiksmus: egoizmas ar meilė artimui.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>