Kaip kabala keičia pasaulį

Kabala, Valios laisvė

Pranešimas: Revoliucija evoliucijoje! Daugelį metų biologai manė, kad biologiniai bruožai iš kartos į kartą perduodami tik genais. Naujų duomenų analizė parodė, kad palikuonims perduodami ir negenetiniai, per gyvenimą įgyti organizmo pasikeitimai. Be to, toks (epigenetinis) paveldimumas plačiai paplitęs.
Replika: Būtent tai ir sako kabala: mūsų aplinka daro įtaką mūsų mintims ir norams, kurie veikia mūsų elgesį, o elgesys keičia būsimų kartų genus. Žr. Baal Sulamo straipsnį „Valios laisvė“.
Vadinasi, mūsų mintys ir norai formuoja mūsų palikuonis ir per kartų kartas žmogus tampa ne vien pradinių genų, bet ir savo protėvių pasirinkto gyvenimo būdo (minčių ir norų) padarinys.
Biologija iliustruoja faktą, kad kabala – ne teorinis mokslas, kaip filosofija, o būdas, leidžiantis žmogui pasirinkti, kaip keisti save ir pasaulį.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>