Genai – chuliganai

Auklėjimas, vaikai

Pranešimas: Chuliganais tampama ne tik dėl auklėjimo trūkumų ir blogos įtakos. Floridos, Ajovos ir Sent Luiso universitetų mokslininkai įrodė, kad potraukį prievartai  gatvėse lemia genetiniai veiksniai.
Monoaminooksidazės A genas sukelia agresiją, siekį priklausyti gatvės gaujoms, polinkį į nusikalstamumą. Geno nešiotojai linkę rodyti žiaurumą, naudoti ginklą ir užimti aukštas vietas socialinėje gaujų struktūroje. Genas veikia vien tik vyriškąją lytį.
Komentaras: Tai už ką tada mums teisti nelaimingus šio geno nešiotojus? Teisiame juos todėl, kad negalime teisti gamtos arba Kūrėjo? Kabala siūlo panaudoti šiuos polinkius armijoje arba policijoje. O išsitaisymas galimas tik veikiant Šviesai, kuri ir sukūrė šiuos polinkius.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>