Paslėptį paversti atskleidimu

Dvasinis darbas, Realybės suvokimas

Mes ir dabar esame Begalybės pasaulyje. Veikiame jame, bet paslėpties metu mums neatskleidžiama, ką būtent darome. Tačiau mūsų sielos ir dabar sujungtos tame pačiame bendrame Begalybės kli.
Paslėptis – tiktai mums. Kai gyvename šiame pasaulyje, esame ir Begalybės pasaulyje, bet jaučiame jį paslėptą už penkių pasaulių. Ir mūsų jaučiamas Begalybės pasaulis vadinamas šiuo pasauliu.
Pasirengimo atskleidimui laikotarpiu stengiamės įveikti paslėptį, kuri vadinama šiuo pasauliu, norime susijungti, išsitaisyti, atskleisti, bet to nesugebame. O kai mūsų pastangos pasiekia galutinę ribą, jos virsta riksmu. Aš reikalauju, kad atsklistų Šviesa ir mane ištaisytų.
Tada man atsiveria ankstesnioji būsena: tarsi kažkas įjungia lemputę ir po truputį imu matyti tą būseną, tą Begalybės pasaulį, tarsi didžiuliame kambaryje būtų uždegta maža žvakutė. Tai Asija pasaulis.
Todėl veiki tame pačiame pasaulyje, su tomis pačiomis jėgomis, tais pačiais norais, tik tau, įgyjant daugiau gebėjimų su jais dirbti, daugiau ir atskleidžiama. Kartu su savimi keli visus savo norus ir tęsi darbą toliau. Niekas ankstesnis neišnyksta. Tik kaskart vis labiau stengiesi įveikti – taip ir eini.
Atskleidimas – būsena, kai ankstesnė paslėptis jau nebetrukdo. Tu sugebi dirbti esant tai pačiai paslėpčiai – ir tai vadinama atskleidimu. Gavai tokių jėgų, kad orientuojiesi paslėptyje, nors paslėptis egzistuoja. Bet gali nepaisyti jos – šio sunkumo. Tai reiškia, jog pakilai virš paslėpties. Ir tada tau atskleidžiamas dar didesnis sunkumas, ir su juo  taip pat gali jausti ryšį.
Kuo aukščiau kyli pakopomis, tuo didesnė paslėptis. Skirtumas tik tas, kad po pirmos pakopos, vadinamos „machsom“, jau žinai, kaip pakilti virš šios paslėpties, kaip nepaisyti jos. Ir tu sutinki su ja. Juk uždrausta naikinti paslėptį, antraip tarp šviesos ir noro įvyks trumpas jungimas.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>